VACATURE.

NEW BUSINESS DEVELOPER
WATERSPORT / SUPERYACHTS

(part- of fulltime)
Sea Eagle 2
(Job offer written in Dutch as we are searching a fluently Dutch speaking colleague)

Mooring Yachts is gespecialiseerd in het produceren en leveren van (custom-made) producten voor het aanmeren van superjachten. Onze klanten zijn onder andere jachtwerven, botenbouwers en chief officers. Moederbedrijf Carl Stahl is dé groothandel in RVS kabel en lijnen voor de watersportwereld in binnen en buitenland. Vanuit Zaandam bedienen wij onze klanten al sinds 1997.

Wij zoeken een commerciële collega die de watersport wereld als geen ander kent en new business gaat genereren. Lees hieronder meer!
Mooring lines onboard

Dit ga je doen.

klanten
adviseren

Vanuit kantoor ben jij het eerste aanspreekpunt als het om de watersport gaat. Je weet alles over onze producten en de toepassingen ervan, op en rondom de boten en superjachten. Je klanten variëren van tuigers tot watersport-winkels en van de grootste bouwers van superjachten tot aan chief officers. Je weet goed te schakelen tussen deze doelgroepen. In principe bedien je de klanten vanuit kantoor.
towing toys Mooring Yachts

inkoop
verkoop

Dagelijks stel je offertes op voor onze klanten en je zorgt ervoor dat ze order worden. Jij bent ook degene die de orders verwerkt zodat onze werkplaats aan de slag kan. Bij grotere orders ben jij de spil in het web. Je koopt de juiste materialen in bij onze leveranciers, je instrueert onze splitsers, je houdt de planning in de gaten en informeert de klant over de voortgang. Je weet goed wat in de markt speelt.
Sea Eagle 2

new
business

Bij Carl Stahl en Mooring Yachts staan wij niet stil en we zoeken continue naar nieuwe uitdagingen. Klanten weten ons te vinden, maar de vijver is erg groot en er is nog veel te winnen. Je onderzoekt waar kansen liggen en je bedenkt hoe je nieuwe klanten kan weten te strikken. Je werkt nauw samen met de salesmanager én de marketingmanager. Je weet als geen ander off- en online kanalen in te zetten.
Mooring Yachts, Tom van Oossanen, Nordics, superyacht, motor yacht

klanten
ontzorgen

Wij leveren de beste materialen voor de mooiste projecten, maar service is wat onze klanten het meest waarderen. Je weet als geen ander wat de klant nodig heeft en zorgt ervoor dat hij dat krijgt. Onze klanten hebben altijd te maken met tijdsdruk en die druk ga jij voelen. Je kan daar goed mee omgaan zonder dat je in de stress schiet. Onze klanten moeten jouw naam kunnen dromen als het gaat om onze producten.
About us - Carlos on the phone - Mooring Yachts

Verwachtingen en uitdagingen.

Uitdagingen

 • Omgaan met unieke aanvragen.
 • Nog efficiënter werken.
 • Schakelen tussen offertes en opdrachten.
 • Het superjachtenwereldje kennen.
 • Fouten durven maken.
 • Online zichtbaar zijn.

Verwachtingen

 • Je kent de watersportwereld als geen ander.
 • Je hebt technisch inzicht.
 • Je denkt in oplossingen.
 • Je kan goed luisteren naar de klant.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect in woord en geschrift.
 • Je bent een teamplayer.

Leuke Dingen

 • Veel vrijheid in je werkzaamheden.
 • Goed salaris.
 • Ruimte om persoonlijk te groeien.
 • Aardige (en slimme) collega's.
 • Pingpongen, poolen en darten.
 • Kwartaaluitjes en vers fruit.

Geïnteresseerd of vragen.

bel: 075-3030393 (en vraag naar Carlos)

Mooring Yachts | Carl Stahl
in een notendop.

Grote
achterban

Carl Stahl Benelux is opgericht in 1997 en van oorsprong een groothandel in RVS kabel, kunststof lijnen en toebehoren. Wij zijn één van de 60 vestigingen wereldwijd. Onze vestiging heeft veel ervaring met het in- en verkopen van de beste materialen van de hoogste kwaliteit. Van oudsher leveren we al aan de watersportwereld en de afgelopen jaren gespecialiseerd in de superjachten.
About us - office with Carl Stahl logo - Mooring Yachts

Technische
kennis

Wij onderscheiden ons door de kennis die we hebben. Deze kennis delen we graag met onze klanten. Daarnaast delen we onderling veel kennis en ervaringen tussen de verschillende afdelingen. Onze kennis houden we up-to-date door het bezoeken van seminars of het volgen van cursussen, maar ook gewoon door praktische ervaring op te doen met onze projecten.
Cable production - Mooring Yachts

Oplossingen
leveren

Naast het leveren van materialen en kennis leveren wij als bedrijf met name oplossingen. We denken mee met klanten en luisteren goed zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Soms gaat het alleen om het snel of goedkoop leveren of monteren van materialen. Maar we zijn met name bekend om onze specifieke, technische en unieke oplossingen.
Custom-made waterhose

Mooie
projecten

We zijn altijd trots op de projecten waar we aan gewerkt hebben. We werken aan kleinschalige projecten van een paar duizend euro tot projecten van wel twee ton. Vaak zitten we al in een vroeg stadium met de ontwerpers of bouwers aan tafel en het is altijd leuk om de projecten uiteindelijk gerealiseerd te zien worden. Daar dragen we allemaal aan bij.

details-mooring-lines
CONTACT